Black Garlic Kylling

1/6/2015

til 4 personer_

6 til 8 fed Black Garlic
4 stk. kyllingebryst med skind (er de uden skind kan de evt. rulles med bacon)
60g tørt brød
4 spsk mælk eller hvidvin
2 spsk finthakket persille
1 tsk timianblade
1 spsk fintrevet citronskal

Halvpisket æg
Salt og peber
Olivenolie

1- Lig brødet i mælk/hvidvin cirka 5 minutter, og derefter pres overskydende væske væk.
2- Bland brødet med persillen, timian, citronskal, det piskede æg, havsalt og peber.
3- Placer kyllingebryster med skindet nedad på et bord. I midten snittes de-  men ikke helt, men så de kan åbnes som en bog.
4- Læg Black Garlic og fyldet ned midt i hvert bryst, rul stramt i en cylinder og wrap dem i madfolie, der skal de ligge en time eller to (i køleskab)
5. Opvarm ovnen til 200 grader. Tag plastikfolien af, pannesteg kylingerne i olivenolie i 5 minutter til de er gyldne, og derefter bages de 20 minutter i ovnen eller indtil kogt igennem.
    
 Server f.eks med ærter og rucula blade !!