Spaghetti med fløde, tomat & Black Garlic Sauce

28/5/2014
  • Spaghetti, kogte og holdes varme
  • Røget bacon skåret i tynde skiver
  • Ekstra jomfru olivenolie efter behov - spar ikke på det.
  • 2 til 4 skalotteløg (afhængig af størrelse), hakkes
  • 5 fed Black garlic (moses) i lidt varmt vand
  • 2 kopper knuste tomater
  • Frisk fløde
  • Salt & peber
  • 1/4 kop hakket bredbladet persille
  • 1/2 kop revet parmesanost

Over medium-lav varme, steges bacon i olivenolie i en stor stegepande.
Når den er brunet, fjernes det fra panden og tilsæt skalotteløg og Black Garlic. S
auter det i omkring fire minutter. Tilsæt tomater og langsomt rør fløde i. Smag til med  salt og peber. Bring til simre. Tilføj nu det reservede bacon . Tilsæt spaghetti og kast lidt  persille i, samt revet ost.

Serveres straks.