Umami,

den 5. smag:

Vi kender alle de fire smagsvarianter: surt, salt , bitter & sødt. Men der er en femte smag.  Umami er japansk  & står for lækkert & dybde. Umami findes blandt andet i trøfler, parmesanoste, lufttørret skinke, sojasauce & naturligvis i Black Garlic  ... Velbekomme !

 

Black Garlic, Umami smagen うま味

Mod forkølelser, Cravings & andet

En ny superfood , fyldt med dobbelt så mange antioxidanter og 7 gange sygdomsbekæmpende polyfenoler som sit blege modstykke. Black Garlic, eller paa dansk sort hvidløg er skabt af en omhyggelig aldringsprocessen, der forårsager sukkerarter og aminosyrer til at reagere , hvilket resulterer i dens mørke pigment. Nylige undersøgelser af japanske forskere viser, at stoffer i Black Garlic kan bidrage til at mindske træthed fra motion og endda forbedre den fysiske styrke. I modsætning til alm. hvidløg , er denne nye type mildere og sødere , med et strejf af balsamico og melasse. Stadig ikke overbevist ? Det er også " lugt -fri" - så du ikke får hvidløgs ånde

Forkølelser : kan reducere varigheden af ​​en forkølelse med op til 61 %, ifølge undersøgelser foretaget på University of Florida.

Dræber "cravings" : hjælper din krop til at behandle glukose, fandt The Journal of Nutrition ud af , hjælper på eventuelle lyster til kulhydrater og sukker.

Høstet og pakket i Spanien, 100% økologisk

Dette er din garanti for at produktet er uden pesticider & fungicider.

Vores Black Garlic holdes hele tiden under streng kvalitets kontrol & hvis ikke alle krav er opfyldte, bliver produktet ikke godkendt.

Black Garlic, den nye superfood

... i århundreder er hvidløg blevet brugt  til det medicinske egenskaber. Det er velkendt, at alle hvidløg indeholder anti-mikrobielle antibiotikaer og antifungale midler i det. Hvidløg aktive ingredient allicin er kendt for at besidde høje niveauer af antioxidanter; og sort hvidløg kendt som Black Garlic har vist sig at have dobbelt så mange antioxidant egenskaber i forhold til konventionel hvidløg. Antioxidanter beskytter cellerne mod sygdom og menes at bremse aldringsprocessen. Fordi sort hvidløg er blevet så potent som et resultat af den naturlige proces det har gennemgået, tilbyder det øgede niveau af antioxidanter beskyttelselse mod frie radikaler og gør det en ideel mad til at forbruge for at støtte det kardiovaskulære system og beskytte imod kroniske sygdomme. De frie radikaler skader celler, og fører til hjertesygdomme, Alzheimers, kredsløbsproblemer, rheumatoid arthritis, cancer, autoimmune og andre kroniske sygdomme.

Fordele ....

Friske hvidløg er fyldt med høje koncentrationer af svovlholdige forbindelser - kilden til dens sundhedsmæssige fordele Et stof, i særdeleshed, s- allycysteine ​​, er et derivat af aminosyren cystein, som kunne medvirke til at sænke kolesteroltallet. Under "gæringen" , er forbindelsen allicine ( hvilket giver rå hvidløg sin karakteristiske lugt ) forvandlet til s- allcysteine ​​," forklarer registreret ernæringsforsker, *Robert Hobson . "Det er vandopløseligt , hvilket betyder, at det absorberes hurtigt og nemt ved kroppen. " Den naturlige sammensatte s- allylcysteine ​​(SAC ) hjælper i absorptionen af ​​(det fedtopløselige ) allicin . Dette er fundet i større koncentrationer i sort hvidløg end hvid.

Rig på antioxidanter
En anden fordel ved sort hvidløg er dens antioxidant niveauer - det indeholder det dobbelte af almindelig hvide hvidløg . "Black Garlic" kan også medvirke til at sænke kolesteroltallet , og kan yde en vis beskyttelse mod infektioner , da det er et naturligt antibiotikum . " En undersøgelse foretaget på The Pennsylvania State University afsløret SAC , der findes i sort hvidløg , hæmmede kolesterol syntese. Black Garlic kan også have en positiv indvirkning på blodtryk og omsætning i kroppen  (se skema)

* http://nutritionexpert.healthspan.co.uk/do-you-know-the-health-benefits-of-black-garlic