teriyaki steak m/sort hvidløg

10/5/2016

Ingredienser:

2 bøffer af oksefilet (600 gr), 2,4 dl tør hvidvin, 1,2 dl teriyaki sauce, 2 bananløg, 2 fed sort hvidløg, 1 spsk citronsaft, 2 spsk honning, 2,4 dl oksebouillon & 1 tsk stødt ingefær.

bananløget hakkes & sort hvidløg skæres ud i små stykker.

bøfferne skæres diagonalt ud i 2 cm brede strimler & lægges i en skål.

bland de resterende ingredienser sammen & hæld det udover kødet, lad det marinerede kød trække i køleskabet et døgns tid.

steg kødet på en pande indtil den ønskede temperatur på kødet er opnået, fjern kødet & pak det ind i alufolie.

hæld resten af marinaden op på panden & lad det simre et par minutter ved svag varme.

godt sammen med ris, salat eller søde kartofler.

skæres strimlerne ud i mindre stykker – er de perfekte til fondue.